Om oss

Om oss


Dras du till second hand i första hand?
Chansen är stor att vi har just det där allmogebordet, hörnskåpet eller retrostolarna från 50 talet som just du söker. 

Bra kvalitet är den som håller och är varaktig – vacker design är sådan som fortsätter att vara vacker - även 100 år efter att den tillverkats.  Mycket mer än bara retro-möbler

Hos Välkommen Åter vill vi sälja bra och hållbara ting – svårare än så är det inte. När du köper något från oss kan du vara säker på att det är:


  • Utvalt med stor omsorg. Det kan vara en tidlös design med beundransvärd renommé, men det kan också vara en – rätt och slätt - väldigt vacker pryl eller möbel. Vi säljer främst inredning som är konstruerad någon gång mellan sekelskiftet och 1970-talet. 

  • Hållbart. Att konsumera second hand är bra i sig, men vi vill att det vi säljer - från minsta retro-lampskärm till antikvitet - ska hålla samma höga kvalitet som det gjort de senaste årtiondena eller till och med århundradet. Därför renoverar vi alltid möbler som är i behov eller har skavanker innan vi säljer dem. Bibehållen funktion är en bra funktion. 

  • Har en själ. Vi ser skönhet i tider som gått, och ett sätt att ta denna tid tillvara är att ombesörja prylens fortlevnad. Köpa och investera i antikt och retro med andra ord!

Vi köper:

  • delar av hem 
  • dödsbo/sterbhus

Öppettider:

Tisdag: 12-18

Onsdag: 12-18

Torsdag: 12-18

Lördag: 11-15